Dia Mundial del Medi ambient

posted in: Noticies | 0

Avui, 5 de Juny, se celebra el Dia Mundial del Medi ambient. Una celebració promoguda per la ONU des de l’any 1972. Aquest dia s’ha convertit en una plataforma mundialment coneguda que serveix per impulsar, tenir cura i conscienciar a les persones dels fenòmens medi ambientals més greus i urgents del moment.

Cada any un país és l’encarregat d’hostatjar les celebracions i de decidir el tema que es tractarà. Aquest any 2017 el país amfitrió és Canadà i el tema escollit “Connecting People to Nature”.  

El ritme de creixement actual de la població i el desenvolupament econòmic estan repercutint sobre els ecosistemes, molts d’ells estan arribant als seus límits. Es preveu que l’any 2050 la població mundial assoleixi els 9.600 milions d’habitants, es necessitarien tres planetes per continuar amb el nivell actual de vida i de consum.

 

Com cuida Gramagraf el Medi ambient?

CERTIFICATS AMB PEFC I FSC®: Proposem als nostres clients l’ús de paper certificat. Aquestes certificacions garanteixen que els papers utilitzats provenen de boscos sostenibles.

 

TINTA ECOSOLVENT: Utilitzem tinta ecosolvent en la maquinària de Gran Format que el sistema ho permet. Es una tinta densa y amb gran pigmentació, això fa que es necessiti una menor quantitat per imprimir un color específic que amb altres tintes, per tant, reducció del temps d’impressió, menys consum de potència, menys problemes medi ambientals.

La tinta ecosolvent té la certificació Daurada GREENGUARD per a baixes emissions de compostos orgànics volàtils (VOC). No desprèn olors i no conté components nocius.


BONES PRÀCTIQUES AMBIENTALS: Comptem amb la certificació de Bones Pràctiques Ambientals emesa pel Gremi d’Arts Gràfiques de Catalunya. Certificant d’aquesta manera el compromís empresarial per a la minimització del impacte ambiental.

 

 

I aquesta aportació no ha de ser només a nivell de producció. En tots els àmbits de l’empresa es poden fer accions, petits gestos, que ajuden a conservar el medi ambient. Aquestes són algunes de les accions que hem implementat en la nostra empresa:

accions-medi-ambient-impremta

 

El tema d’aquest any “Connecting People to Nature” té com a objectiu fer sortir a la gent a gaudir de l’aire lliure i a explorar la natura, apreciant la seva bellesa i compartint el missatge de protecció de la Terra que tots compartim.

Per celebrar-ho, la ONU ens anima a compartir una foto a Instagram o Twitter a la nostra àrea protegida favorita sota el hashtag #WithNature, fent així que el missatge arribi arreu del món.

 

Els nostres treballadors ja han començat a implicar-s’hi, i tu a què esperes?
SHARE