FIRES BARCELONA 2018

posted in: Articles | 0

 

El seu dinamisme econòmic, social i cultural, i la seva situació privilegiada fan de Barcelona una de les ciutats firals més importants d’Europa i un centre de gran atractiu a nivell mundial. És una ciutat amb infraestructures preparades i perfectament equipades per celebrar grans fires, congressos i convencions. A més, ofereix una gran diversitat hotelera, comercial, lúdica, cultural i turística.

Un altre dels punts a destacar és la seva internacionalització, el 90% de les convencions que se celebren són d’empreses europees o nord-americanes i 3 de cada 4 participants són estrangers.

Actualment ocupa la 3a posició en nombre de fires i congressos celebrats segons el rànquing de l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA), i la 6a segons la Union of International Associations (UIA).

 

En els últims anys Barcelona està guanyant importància com a seu de trobades mèdiques i també està creixent en el sector industrial.  

 

Ens espera un 2018 ple de fires, congressos i convencions, entre les quals volem destacar les tres fires de l’alimentació que se celebraran al mes d’abril que convertiran a Barcelona en la capital mundial de l’alimentació.

En la següent taula podeu trobar algunes de les fires i congressos que es celebraran en aquest 2018:

 

31 GEN – 2 FEB 4th Geography of Innovation International Conference – GEOINNO 2018
3 – 5 FEBRER Beauty Mundo Belleza
26 FEB – 1 MARÇ Mobile World Congress
14 – 18 MARÇ Saló de l’Ensenyament
16 – 19 ABRIL Alimentaria Barcelona 2018: Feria Alimentación y Bebidas
16 – 19 ABRIL Hostelco 2018: Feria equipamiento y maquinaria hostelería
16 – 18 ABRIL World Union Wholesale Markets Barcelona 2018
8 – 11 MAIG Hispack Barcelona 2018 salón internacional del embalaje
8 – 11 MAIG Foodtech Barcelona 2018
23 – 25 MAIG Healthio
5 – 8 JULIOL 8th World Congress for Endoscopic Surgery
22 – 27 JULIOL 26th International Conference on Atomic Physics – ICAP 2018
13 – 15 SEPT X Encuentro internacional de los foros del campo Lacaniano – IF-EPFCL 2018
17 – 20 SEPT Gastech Barcelona 2018
19 – 21 SEPT Eurospine 2018
6 – 9 OCT 31st Congress of the European College of NeuropsychoPharmacology – ECNP 2018

 

Gramagraf és membre del Barcelona Convention Bureau, garantia de professionalitat i especialització en congressos, convencions i fires. I t’oferim l’assessorament i el subministrament de tot el material gràfic necessari per la teva fira: llibres, fulletons, revistes, flyers, pòsters, estructures (photocalls, roll-ups…), senyalística, lanyards, acreditacions, stands…

BCN-Convention-Bureau

El nostre departament internacional està a la seva disposició per oferir-li la millor capacitat tècnica i la puntualitat que necessita en els seus treballs perquè el resultat final sigui un èxit.

I sempre des d’una vessant compromesa amb el medi ambient, per aquesta raó oferim als nostres clients les certificacions FSC® i PEFC.

 

Si estàs pensant en participar en una fira o congrés, no ho dubtis Barcelona és la teva ciutat.

 

DEMANA EL TEU PRESSUPOST

DEMANA ARA
SHARE