GRAMAGRAF al programa TVBadalona Tres60

posted in: Noticies | 0

 

El teixit d’empreses d’economia social a Badalona és important en número y en valor humà. El programa Badalona Tres60 n’és conscient i per aquesta raó dedica un espai a l’economia social i solidària a empreses ubicades a Badalona. El programa s’emet cada dia de dilluns a dijous a la televisió de Badalona.

Que sorpresa, quan la setmana passada varem rebre una trucada de Badalona televisió demanant-nos que sortíssim en el programa. Dit i fet, el divendres passat van venir a les nostres instal·lacions per a realitzar la gravació i aquest dilluns, dia 7 de maig, hem tingut els nostres 5 minuts de glòria .  ;-)

I qui millor per presentar la nostra cooperativa que el nostre President Joan Ramon Surinyà! A més també podeu veure a dos socis més: en Manolo Pèrez i n’Antoni Josep Garcia Nicolau, dels departaments d’òfset i de gran format respectivament.

Cliqueu en el següent video per a observar a Gramagraf en acció: (a partir del minut 96)

“Badalona Tres60”, és un programa que va començar a l’any 2016 i que tracta l’actualitat de Badalona, inclou notícies, connexions, taula de periodistes i molt més. S’emet a les 6 de la tarda de la mà del presentador Toni Forteza.

Els agraïm que hagin pensat en nosaltres per aparèixer en el seu espai d’economia social i els desitgem molts èxits.

SHARE