Greenery, color Pantone 2017

posted in: Noticies | 0

 
La prestigiosa marca #Pantone s’encarrega, des de l’any 2000, de determinar quin serà el color de l’any, el color que definirà els següents dotze mesos.

L’any 2016 el color escollit va ser el Rosa Quartz acompanyat del Blau Serenity, uns colors suaus que representaven pau i tranquil·litat. Aquest any, però, Pantone ha apostat per un color fresc i vibrant: el verd Greenery (PANTONE 15-0343 #Greenery). Aquest to verd groguenc evoca els primers dies de primavera, ens reconcilia amb la naturalesa i ens fa veure el futur amb esperança.

El procés de selecció es dur a terme durant nou mesos, Pantone admet que és un procés molt subjectiu, basat més en el instint que en la ciència.

Estem vivint en un món molt estressant i tens, en un panorama social i polític complex. Aquest és el color que ens portarà l’esperança que tots anhelem i ens farà tornar a connectar amb la natura. Parla de les paraules ‘re’: regenerar, refrescar, revitalitzar i renovar”. Va declarar Leatrice Eisman, la CEO de Pantone, al The New York Times.

A Gramagraf estem orgullosos d’aquesta decisió doncs el verd és el nostre color.

Tenyiu la vostra vida de Greenery i impregneu-vos de les bones sensacions que aquest color transmet!

 

SHARE