Història de Gramagraf

posted in: Noticies | 0

 

El naixement de la cooperativa Gramagraf és una història de superació, esforç, implicació i dedicació de 20 ex treballadors de l’empresa Gráficas Renacimiento, S.A.

 

“L’empresa on treballàvem no passava pels seus millors moments: en part per la descapitalització; la falta de comandes; i el endarreriment en el pagament dels salaris.

Va ser aleshores quan ens varem unir per lluitar i crear la nostra pròpia empresa.

Varem viure situacions difícils, tancats al taller les 24 hores del dia, fent torns, per intentar conservar la maquinària, rebent amenaces constants per part del propietari, que no va dubtar en contractar esbirros per espantar-nos, cosa que no va aconseguir, ens el contrari ens va fer més forts.

Amb la Cooperativa en marxa, i contra tot pronòstic, varem aconseguir no només crear la cooperativa, sinó fer-nos un lloc en el mercat. “

 

Encara avui, més de 30 anys després, Gramagraf té la satisfacció de continuar servint clients que varen confiar-nos les seves produccions des de l’inici i nous clients que s’han anat incorporant al llarg de tots aquests anys.

Tots ells ens han ajudat a ser el que som actualment, una cooperativa fundada el 1985 que ha anat evolucionant tecnològicament a través dels anys adaptant-se als canvis i necessitats perquè els nostres clients puguin concentrar tota la seva producció i aconseguir així que els seus productes siguin tot un èxit.

Som una cooperativa que contribueix activament i voluntàriament a la millora social, econòmica i ambiental.

 

SHARE