Visita les nostres instal·lacions!

posted in: Noticies | 0

Ets una escola d’arts gràfiques. Vols visitar una impremta?

A Gramagraf, com a cooperativa, apostem per la formació.  Per aquesta raó organitzem jornades amb escoles per visitar la impremta. L’objectiu d’aquestes jornades és donar als estudiants l’oportunitat d’observar a la pràctica les explicacions teòriques que han rebut durant el curs.

Creiem fermament que és una experiència positiva per Gramagraf, ens enriqueix com empresa i persones. Veure les cares de sorpresa dels alumnes i escoltar les seves preguntes ens motiva a continuar ensenyant la nostra cooperativa i els nostres valors.

Ens recorda que, fa uns anys, nosaltres varem estar en la seva mateixa situació i ens evoca a la nostra època d’estudiants: en la visita d’aquella fàbrica o empresa que ens va despertar l’interès. Ens satisfà especialment pensar que potser algun d’aquests estudiants pugui, en un futur, recordar aquella visita feta a una impremta de Badalona i potser pensi en aplicar una política formadora en l’empresa on estigui treballant.

 

visita-imprenta-escuela-diseño

 

També, en determinades ocasions, hem incorporat becaris. Joves emprenedors que no deixen escapar l’oportunitat de donar-ho tot per demostrar la seva vàlua, de transmetre la seva energia, empenta i el seu coneixement.

En un mercat com l’actual, en que els joves no poden accedir fàcilment al mercat laboral per falta de formació, és important poder oferir i transmetre’ls la nostra experiència laboral, doncs els joves són el futur, però també el nostre present i són el que poden marcar la diferència entre una empresa de molts anys i una d’actual, modernitzada. Amb els canvis generacionals venen també les dinamitzacions dels processos, canvis tecnològics, canvis en la forma d’interactuar, la generació d’idees… I la seva aportació no té límits.

Volem agrair especialment a la Clàudia Lorente les seves aportacions, que han fet possible dinamitzar aquest Blog.

Continuarem implicant-nos en la formació, perquè creiem en el benefici mutu i perquè és la nostra manera de ser i entendre la cooperativa.

SHARE